Service & storingen

Snelle en betrouwbare servicedienst

Meer weten?

Uitstekende service

Een luchtwasser is niet zomaar een product, maar een systeem. Zoals bij alle systemen is een luchtwasser zo goed als het zwakste onderdeel. Bij Farm Air vinden wij daarom dat een betrouwbare servicedienst het belangrijkste is wat wij onze klanten kunnen bieden.

Storingen worden snel verholpen

Ook als u regelmatig preventief onderhoud verricht aan uw luchtwasser kan het altijd voorkomen dat uw luchtwasser een storing heeft, of dat er iets kapot gaat. Op dat moment staan de servicemonteurs van Farm Air voor u klaar.

Klanten van Farm Air komen bij storingen direct bij de juiste persoon terecht. U wordt te woord gestaan door iemand met inhoudelijke kennis. Veel kleine storingen zijn zo direct op te lossen. Mocht een bezoek van onze servicemonteur wenselijk of noodzakelijk zijn, dan kunt u erop vertrouwen dat het een monteur met kennis van zaken is, die bovendien alle gangbare onderdelen direct bij zich voorhanden heeft. Precies wat u verwacht van een specialist.

Wij kunnen u maximale service bieden als u een Farm Air, Uniqfill Air of Bovema luchtwasser heeft. Heeft u een ander merk luchtwasser, ook dan kunnen wij u in de meeste gevallen goed van dienst zijn.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op