Luchtwasser kalveren

Reduceer ammoniak, geur en fijnstof uit uw kalverstal

Meer weten?

Luchtwasser kalveren

Luchtwassers zijn voor de kalverensector relatief nieuw. Op korte termijn zal hier grote verandering in komen. Voor 2022 moeten alle kalverstallen in Brabant een luchtwasser hebben. Dit vraagt om extra aandacht, advies en maatwerk. FarmAir biedt deze maatwerkoplossingen.

Vanuit het verleden heeft FarmAir al ervaring met chemische luchtwassers op kalverstallen. Inmiddels hebben wij ook enkele grote kalverstallen voorzien van biocombi luchtwassers. Dit heeft geresulteerd in zeer onderhoudsarme luchtwassers voor zowel rosé- als witvleeskalveren. Met een luchtwasser van FarmAir bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering. Ontdek de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Onze luchtwassers voor kalveren zijn bedrijfszeker en onderhoudsvriendelijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden op maat aan.

De uitgangspunten van FarmAir zijn altijd lage bedrijfskosten en onderhoudsvriendelijke luchtwassers aanbieden. Door de nieuwe wetgeving moeten steeds meer bestaande stallen voorzien worden van luchtwassers. Daarom is goed advies en maatwerk steeds belangrijker. FarmAir biedt volledige service. Wij verrichten ook onderhoud en service aan andere merken luchtwassers. Daarnaast hebben wij een luchtwasser per afdeling ontwikkeld voor bestaande stallen.

✔  Onderhoudsvriendelijke luchtwassers
✔  Lage bedrijfskosten
✔  Weinig spuiwater

Chemische en biologische luchtwassers voor de kalverensector

FarmAir levert zowel chemische als biologische luchtwassers voor kalverenhouderijen. Met de luchtwassers van FarmAir voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid.

De biologische luchtwasser werkt met behulp van een kleine waterbuffer en geheel zonder toevoegmiddelen of additieven. Ook bieden wij een biologisch gecombineerde luchtwasser aan met 85% ammoniakreductie, 85% geurreductie en 80% fijnstofreductie. Lees hier meer over de specificaties van onze luchtwassers.

Met onze luchtwassers bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering zonder concessies te doen op het aantal varkens. Wij zorgen voor advies op maat!

Zijn er luchtwassers voor kalverhouderijen?

Ja, de laatste jaren worden er ook steeds vaker luchtwassers toegepast op kalverstallen. Deze luchtwassers reduceren de ammoniak, geur en fijnstof uitstoot van uw kalverhouderij. Wij leveren zowel chemische als biologische luchtwassers voor kalverhouderijen.

Meer weten over de mogelijkheden voor kalveren luchtwassers?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw rundveestal. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen ▸