Luchtwasser melkvee

Reduceert ammoniak, fijnstof en geur uit uw melkeestal

Meer weten?

Luchtwasser melkvee

Op zoek naar een luchtwasser voor uw melkveehouderij? Farm Air heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers. Door onze ervaring en maatwerk zorgen wij ervoor dat stof zo effectief mogelijk uit de lucht van uw melkveestal wordt afgevangen. Zonder concessies te doen op uw melkvee. 

De uitgangspunten van Farm Air zijn:

✔  Onderhoudsvriendelijke luchtwassers
✔  Lage bedrijfskosten
✔  Weinig spuiwater

 

Maatwerk: de beste service en onderhoud

Om te voldoen aan de emissienormen van de overheid is goed advies en maatwerk belangrijk. Met de luchtwassers van FarmAir voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid. Wij bieden volledige service op maat. Zo bieden wij ook onderhoud en service aan voor andere merken luchtwassers.

 

Waarom Farm Air de beste keuze is

Farm Air biedt u een hoogwaardig product, deskundige montage en echte service tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden zowel chemische als biologische luchtwassers, van standaardsysteem tot specialistisch maatwerk en de focus ligt op eenvoud. Door zo eenvoudig mogelijk gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen, die ook echt iets toevoegen, creëren wij een simpel en betrouwbaar ontwerp. Daarnaast houden onze specialisten zich aan de vereiste leaflet, de BML-erkenning en voorschriften, waarnaast ook de praktijkervaring wordt betrokken. Hierdoor passen onze luchtwassers perfect in uw plannen voor de boerderij.

Er zijn bedrijven die overal een beetje kennis van hebben. Bij Farm Air, wat is begonnen als klein familiebedrijf, hebben wij gekozen voor specialisatie. En bieden wij juist ruime ervaring en ondersteuning op één gebied; luchtwassers. Dit werkt goed voor ons en zéker voor onze klanten. Door onze specialisatie in luchtwassers bieden wij klanten meer kennis, beter advies, praktische oplossingen en dit allemaal tegen scherpe prijzen.

 

Meer informatie over luchtwassers voor melkvee?

Vul bovenstaand bel mij terug formulier in als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor luchtwassers voor uw melkveehouderij. Samen met u bespreken we welke luchtwasser het beste bij uw melkveestal past.

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen ▸