Luchtwasser melkvee

Reduceert ammoniak, fijnstof en geur uit uw melkeestal

Meer weten?

Luchtwasser melkveestal

Boerderijen zijn belangrijk voor ons land, maar moeten ook meebewegen met de nieuwe regels omtrent een schoner milieu en een veilige omgeving om in te leven. Om de problemen van schadelijke emissies sterk te verminderen, is de luchtwasser ontwikkeld. Met een biologische of chemische luchtwasser wordt de uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof vermindert, wat zorgt voor een schonere lucht in de veehouderij.

Op zoek naar een luchtwasser voor uw melkveebedrijf?

Farm Air heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers. Dankzij onze ervaring en maatwerk zorgen wij ervoor dat het materiaal zo effectief mogelijk wordt afgevangen uit de lucht van uw melkveestal. Zonder afbreuk te doen aan uw resultaat.  

Het principe van Farm Air is:

✔ Onderhoudsvriendelijke luchtwassers

✔ Lage operationele kosten

✔ Weinig afvalwater

Maatwerk: de beste service en onderhoud

Goed advies en maatwerk zijn belangrijk om aan de emissienormen van de overheid te voldoen. Met de luchtwassers van Farm Air voldoet u aan de emissiewet- en regelgeving van de overheid. Wij bieden volledig maatwerk. Ook voor andere merken luchtwassers bieden wij onderhoud en service.

Waarom Farm Air de beste keuze is

Farm Air biedt u een hoogwaardig product, deskundige montage en echte service tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden zowel chemische als biologische luchtwassers, van standaard systeem tot specialistisch maatwerk en de focus ligt op eenvoud. Door zo eenvoudig mogelijke kwaliteitsonderdelen te gebruiken die echt waarde toevoegen, creëren we een eenvoudig en betrouwbaar ontwerp. Daarnaast houden onze specialisten zich aan de vereiste bijsluiter, de BWL-erkenning en regelgeving, alsmede praktijkervaring. Daardoor passen onze luchtwassers perfect in uw plannen voor het bedrijf.

Er zijn bedrijven die overal een beetje verstand van hebben. Bij Farm Air, begonnen als klein familiebedrijf, hebben we gekozen voor specialisatie. En we bieden uitgebreide ervaring en ondersteuning op één gebied: luchtwassers. Dat werkt goed voor ons en zeker voor onze klanten. Door onze specialisatie in luchtwassers bieden wij klanten meer kennis, advies, praktische oplossingen en dit alles tegen scherpe prijzen.

Zijn er luchtwassers voor melkveestallen?

Nee, ondanks dat de techniek beschikbaar is en er in het verleden zelfs ook luchtwassers op melkveestallen zijn geplaatst, is er op dit moment geen luchtwassysteem opgenomen op de RAV-lijst voor deze diercategorie.

Meer informatie over alternatieven voor melkvee luchtwassers?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor luchtwassers voor uw melkveebedrijf. 

 

Neem contact op

Contact ▸