Luchtwasser pluimvee

Meer weten?

Luchtwasser pluimvee

De grote hoeveelheid stof (en veren) in de lucht zijn een grote uitdaging voor pluimveehouderijen. Op dit moment zijn er nog niet veel luchtwassers geplaatst op pluimveestallen. Ondanks dat er verschillende luchtwassers erkent zijn voor de pluimvee, zijn ze in de praktijk nog vrij zeldzaam.

Met een luchtwasser voldoet u aan de emissie eisen van de overheid én behoud u het aantal pluimvee in uw stal. Door onze ervaring en advies op maat zorgen wij ervoor dat stof en veren effectief uit de stallucht worden afgevangen. Daardoor zijn onze luchtwassers bedrijfszeker en onderhoudsvriendelijk.

Chemische en biologische luchtwassers voor pluimvee

FarmAir levert zowel chemische als biologische luchtwassers voor de pluimveehouderij. Met de luchtwassers van FarmAir voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid. De biologische luchtwasser van FarmAir is ontworpen met lage bedrijfskosten en energiebesparing als uitgangspunt. De biologische luchtwasser werkt met behulp van een kleine waterbuffer en geheel zonder toegevoegde middelen of additieven. Ook bieden wij een biologisch gecombineerde luchtwasser aan met 80% vermindering in fijnstof, 85% vermindering in geur en 85% vermindering in ammoniak. Meer weten? Bekijk alle specificaties van onze luchtwassers.

Met onze pluimvee luchtwassers bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering zonder concessies te doen op het aantal pluimvee. Wij zorgen voor advies op maat!

Meer weten over de mogelijkheden voor pluimvee luchtwassers?

Ontdek de vele mogelijkheden die wij aanbieden en neem contact met ons op via +31 (0)485 210 419 of info@farmair.com. Of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten?