Luchtwasser pluimvee

Een schonere lucht op uw pluimveehouderij met een luchtwasser van Farm Air!

Meer weten?

Luchtwasser pluimvee

De grote hoeveelheid stof (en veren) in de lucht zijn een grote uitdaging voor pluimveehouderijen. Op dit moment zijn er nog niet veel luchtwassers geplaatst op pluimveestallen. Ondanks dat er verschillende luchtwassers erkent zijn voor de pluimvee, zijn ze in de praktijk nog vrij zeldzaam.

Toch is een luchtwasser belangrijk voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw omgeving. Met een luchtwasser voldoet u aan de emissie eisen van de overheid én behoudt u het aantal pluimvee in uw stal. Door onze ervaring en advies op maat zorgen wij ervoor dat stof en veren effectief uit de stallucht worden afgevangen. Daardoor zijn onze luchtwassers bedrijfszeker en onderhoudsvriendelijk.

Met een luchtwasser van Farm Air reduceert u ammoniak, fijnstof en geur uit uw pluimveestal
zonder concessies te doen op het aantal pluimvee.

 

Maatwerk voor uw pluimveestal

Wij bieden zowel chemische als biologische luchtwassers, van standaardsysteem tot specialistisch maatwerk en de focus ligt op eenvoud. Door zo eenvoudig mogelijk gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen, die ook echt iets toevoegen, creëren wij een simpel en betrouwbaar ontwerp. Daarnaast houden onze specialisten zich aan de vereiste leaflet, de BML-erkenning en voorschriften, waarnaast ook de praktijkervaring wordt betrokken. Hierdoor passen onze luchtwassers perfect in uw plannen voor de boerderij.

Samen met u wordt bepaald welk type luchtwasser het beste bij uw pluimveestal en wensen past. Met onze pluimvee luchtwassers bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering zonder concessies te doen op het aantal pluimvee.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor pluimvee luchtwassers?

Ontdek de vele mogelijkheden die wij aanbieden en neem contact met ons op door bovenstaand bel mij terug formulier in te vullen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen ▸