Luchtwasser varkensstal

Reduceert ammoniak, geur en fijnstof uit uw varkensstal

Meer weten?

Luchtwasser voor varkensstallen

Op zoek naar een luchtwasser voor uw varkensstal? Farm Air heeft jarenlange ervaring met het installeren, leveren, onderhouden en servicen van luchtwassers voor de varkenshouderij. Wij zijn een familiebedrijf, het continu leveren van betrouwbare luchtwassers zit dan ook in ons bloed. Innovatieve ontwikkelingen met lage bedrijfskosten zijn voor ons belangrijk.

Met onze ervaring en maatwerk zorgen wij ervoor dat stof zo effectief mogelijk uit de stallucht van uw varkensstal wordt afgevangen. Zonder concessies te doen op het aantal varkens.

De uitgangspunten van Farm Air zijn:

✔  Onderhoudsvriendelijk
✔  Lage bedrijfskosten
✔  Weinig spuiwater

 

Maatwerk luchtwasser voor uw varkenshouderij

Door de nieuwe wetgeving moeten steeds meer bestaande stallen voorzien worden van luchtwassers. Goed advies en maatwerk is daarom steeds belangrijker. Daarnaast hebben wij een luchtwasser per afdeling ontwikkeld voor bestaande stallen. Farm Air biedt volledige service. Wij verrichten ook onderhoud en service aan andere merken luchtwassers.

Chemische en biologische luchtwassers

Wij leveren zowel biologische als chemische luchtwassers voor varkenshouderijen. Met de luchtwassers van Farm Air voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid.

Onze biologische luchtwasser is ontworpen met energiebesparing als uitgangspunt. De biologische luchtwasser is geheel zonder toegevoegde middelen of additieven en werkt met behulp van een kleine waterbuffer. Ook bieden wij een biologisch gecombineerde luchtwasser aan met de volgende specificaties:

  • 85% ammoniakreductie
  • 85% geurreductie
  • 80% fijnstofreductie

Meer weten over de specificaties? Lees hier meer!

Zijn er luchtwassers voor varkensstallen?

Ja, wij leveren, installeren en onderhouden luchtwassers voor varkensstallen. Daarmee zorgen wij ervoor dat schadelijke stoffen en geur zo effectief mogelijk uit de varkensstallen wordt afgevangen. Door de hoge reducties is vermindering van het aantal varkens vaak niet nodig.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw varkensstal. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen ▸