Over ons

Farm Air is de luchtwasserspecialist

Meer weten?

Over ons

Farm Air is de luchtwasserspecialist. Dagelijks richten wij ons volledig op luchtwassers.
Leveren, installeren, onderhouden en servicen van luchtwassers is ons vak!

Continu zijn wij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van betrouwbare luchtwassers met lage bedrijfskosten. Zowel chemische als biologische luchtwassers.

Farm Air is een familiebedrijf gerund door broers Pim en Bram Claassen vanuit het Brabantse Oploo. Oorspronkelijk voortgekomen uit het montagebedrijf van vader Jos, die al in de jaren ’90 actief was in de installatie van de eerste ‘moderne’ chemische luchtwassers.

Door een stabiel groeiende klantenkring en een bedrijfsovername is Farm Air de laatste jaren in omvang gegroeid. Inmiddels bestaat ons team uit een mooie mix van mensen met ervaring en gedrevenheid. Wij zien korte lijnen en een no-nonsense cultuur als een belangrijk deel van ons succes. Zo kunnen wij u als klant maximaal van dienst zijn.

Chemische combi luchtwasser
farmair_service

Onze luchtwassers

Farm Air biedt u de unieke combinatie van een hoogwaardig product, deskundige montage en echte service tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

U kunt bij ons terecht voor elk type luchtwasser, chemisch en biologisch, van standaardsysteem tot specialistische maatwerkoplossing.

De basis van alle Farm Air luchtwassers is hetzelfde: Eenvoud. Een zo simpel mogelijk ontwerp waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van kwaliteitsonderdelen, die ook daadwerkelijk iets moeten toevoegen. De vereiste leaflet (BWL-erkenning) en voorschriften zijn altijd leidend, maar de praktijk wordt nooit uit het oog verloren, zodat onze luchtwasser perfect in uw plannen past.

Waarom Farm Air

Tegenwoordig zitten stallen boordevol techniek. Van elektra tot klimaat, van voersysteem tot warmteterugwinning, van zonnepanelen tot luchtwassers. Als al die technieken goed functioneren zal de stal optimaal renderen. Er zijn veel partijen op de markt die totaalpakketten aanbieden en overal wat kennis van hebben.

Uit onze ruime praktijkervaring is gebleken dat we onze klanten beter goed kunnen ondersteunen op één gebied, dan een beetje met van alles. Farm Air heeft daarom bewust gekozen voor specialisatie.

Waarom een luchtwasser van Farm Air?

Wij zijn al jarenlang dé specialist in luchtwassers. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van chemische en biologische luchtwassers. Naast het leveren en installeren, ontzorgt onze eigen servicedienst u ook met storingen en  onderhoud aan uw luchtwassers.

Een Farm Air luchtwasser is ideaal voor uw bedrijf. Snel en duurzaam voldoen aan de steeds strenger wordende regelgeving. Tegen een relatief lage investering zijn de hoogste emissiereducties haalbaar. Onze luchtwassers zijn ontwikkeld vanuit de praktijk, worden volledig automatisch aangestuurd en zijn betrouwbaar met slechts een beperkte onderhoudsvraag. Wij verzorgen ook het verplichte halfjaarlijks onderhoud aan uw luchtwassers, zodat deze altijd optimaal kunnen functioneren.

Krijg je voor een luchtwasser subsidie?

Vanuit de Rijksoverheid en Europa zijn er diverse subsidies en stimuleringsmaatregelen geïntroduceerd. Voor meer informatie over actuele subsidie voor een luchtwasser in uw situatie kunt u het beste met ons contact opnemen.

Luchtwasserspecialist

Door onze specialisatie in luchtwassers bieden wij onze klanten meer kennis en kunde, scherpe prijzen, praktische oplossingen en gedegen advies.

Specialist kun je maar op één gebied zijn. Voor luchtwassers heb je Farm Air.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op