Onderhoud van luchtwassers

Voor alle soorten en merken luchtwassers

Meer weten?

Specialistisch onderhoud

Farm Air beschikt over een klein specialistisch team van ervaren monteurs, die zich dagelijks bezighouden met het onderhouden en servicen van luchtwassers. Zij zorgen ervoor dat alle soorten en merken luchtwassers van onze uitgebreide klantenkring in goede conditie blijven.

Handhaving van gebruik en onderhoud van luchtwassers krijgt een steeds hogere prioriteit bij omgevingsdiensten en gemeenten. Mede daarom is het van belang het onderhoud van uw luchtwasser uit handen te geven aan een betrouwbare en kundige partij die u hierin kan ontzorgen.

Een fair onderhoudscontract

Wij bieden onze klanten een onderhoudscontract waarmee kan worden voldaan aan de onderhoudsvoorschriften uit de Activiteitenregeling. Niet in een duur abonnement, maar tegen een fair uurtarief zorgt Farm Air ervoor dat uw luchtwasser halfjaarlijks wordt nagekeken en gekalibreerd.

Indien vervanging of herstel van onderdelen noodzakelijk is, dan hebben onze monteurs de kennis en onderdelen voorhanden om dit direct te verrichten. Dat is het voordeel van een echte specialist.

Zo voldoen de luchtwassers van Farm Air klanten niet alleen aan de onderhoudsvoorschriften, maar zorgen wij door ons preventief onderhoud er ook voor dat uw luchtwasser betrouwbaar en tegen lage bedrijfskosten optimaal blijft functioneren.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op