Luchtwasser varkensstal

Reduceert ammoniak, geur en fijnstof uit uw varkensstal

Meer weten?

Luchtwassers voor varkenshouderij

Op zoek naar een luchtwasser voor uw varkenshouderij? Door jarenlange ervaring in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers is Farm Air een echte specialist in zijn vak. Een echt familiebedrijf, waar het leveren van betrouwbare en hoge kwaliteit luchtwassers altijd voorop staat. 

Door ons maatwerk en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de lucht uit uw varkensstal zo effectief mogelijk wordt gereinigd. Dit allemaal zonder concessies te doen op het aantal varkens.

✔  Onderhoudsvriendelijk
✔  Lage bedrijfskosten
✔  Weinig spuiwater

 

Maatwerk luchtwasser voor uw varkenshouderij

Steeds meer varkensstallen moeten door de nieuwe wetgeving worden voorzien van luchtwassers. Daarom vinden wij goed advies en maatwerk erg belangrijk. Bij Farm Air krijgt u volledige service. Van het plaatsen tot onderhoud en service aan andere merken luchtwassers. In ons assortiment vindt u luchtwassers per afdeling, speciaal ontwikkeld voor bestaande varkensstallen.

Chemische en biologische luchtwassers

Wij bieden zowel biologische als chemische luchtwassers voor varkenshouderij. Onze luchtwassers voldoen aan de emissie-wet en regelgeving van de overheid.

 

    • 85% ammoniakreductie
    • 85% geurreductie 
    • 80% fijnstofreductie 

Meer weten over de specificaties? Lees hier meer!

Meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor uw varkenshouderij. Dit doet u gemakkelijk door het bovenstaande formulier bel mij terug in te vullen. Wij zullen samen kijken naar welke luchtwasser het beste bij uw veehouderij past. 

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door op onderstaande button te klikken. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen ▸